Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Limetky a pomeranč dobře umyjeme. Kůru nastrouháme, plody překrojíme a vytlačíme z nich šťávu. Limetkovo-pomerančovou šťávu smícháme s BIO cukrem krystalem a 1 ½ l vody. Přivedeme k varu a přibližně 10 minut vaříme. Bazalku a mátu dobře umyjeme, vložíme do horké tekutiny a necháme vychladnout. Přes noc odložíme do chladu, potom přecedíme přes sítko a skladujeme v uzavřené láhvi na chladném místě (trvanlivost přibližně 1 měsíc). Sirup zředíme studenou vodu a podáváme!
Osvěžující sirup si můžete vychutnat také s Proseccom!
Share or print this recipe