Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Přibližně na 10 tyčinek:
Na náplň:
Kromě toho:
Čtvercový plech vyložte pečicím papírem jako základ. Studentskou směs s datlemi, vanilkovým extraktem a špetkou hrubé mořské soli najemno umelte v silném kuchyňském robotu. Směs nalijte do pekáče, vtlačte na dno a nechte asi 30 minut odležet v lednici.
Na krém rozmixujte banány najemno. Kokosové vločky a třtinový cukr smíchejte s rozmixovanými banány. Vyndejte základ z lednice, potřete krémem a rovnoměrně rukama přitlačte. Nechte ztuhnout v lednici a poté můžete podávat. Poté nakrájejte na tyčinky a posypte množstvím kokosových vloček. Ozdobte sušenými plátky banánu, opečenými vlašskými ořechy, plátky kiwi.
Share or print this recipe