Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Prosejeme pudrový cukr a smícháme ho s bílkem, solí a kyselinou citronovou v kuchyňském robotu při nízké rychlosti.
Když jsou přísady již dobře promíchané, zvýšíme rychlost a šleháme cca. 3-4 min. při střední rychlosti, dokud hmota neztuhne. Hotovou hmotu zakryjeme vlhkou utěrkou.
Poleva pro vytváření tenkých linekDo základní polevy přidáme pár kapek vody a pomocí špachtle vytvoříme správnou konzistenci. Když špičky polevy lehce přepadávají (jako u mořských vln), má poleva správnou konzistenci.
Papír ve tvaru trojúhelníku srolujeme do kornoutu, naplníme ho polevou, ale ne příliš, kornout uzavřeme a špičku rovně odstřihneme. A nyní již můžeme začít zdobit.
Polevu s vodou smícháme v misce na správnou konzistenci – hmota se musí roztékat a naplníme ji do lahviček na polévání. Polevou pro vytváření jemných linek vytvoříme na sušenkách okraj, který vyplníme polevou na vyplňování. Necháme přes noc zaschnout a případně ještě dozdobíme.
Share or print this recipe