Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pro přibližně 80 kusů:
Náplň:
Na máčení:
Promíchejte všechny ingredience pomocí kuchyňského robotu. Případně smíchejte mouku a prášek do pečiva, položte na pracovní plochu a uprostřed udělejte jamku. Máslo nakrájejte na malé kousky a rozložte kolem důlku. Hněte mouku a máslo rukama. Poté si na pracovní ploše rozdrobte malé hrudky (takto se jednodušeji pracuje s těstem), přidejte vejce, cukr, šlehačku, perníkové koření a skořici a promíchejte a vytvořte těsto. Předehřejte troubu na 200 ° C - pečení nahoře / dole.
Těsto rozdělte na dvě části. Jednu polovinu vyklopte na moukou posypanou pracovní plochu a dejte na plech vyložený papírem na pečení. Potřete džemem. Vyválejte druhou polovinu těsta a položte na vrch. Pečte asi 25 minut. Nechte vychladnout.
Nakrájejte na malé kostky pomocí nože na chleba. Kakaovou polevu rozpusťte dle návodu na obalu, polovinu kostek ponoříme do polevy a dáme na papír na pečení. Nechte lehce zaschnout a případně ozdobte borůvkovým práškem.
Nechte dobře uschnout a uložte kostky do dobře uzavíratelné dózy na sušenky.
Share or print this recipe