Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Z mouky, 80 g Korunního cukru krystal, prášku do pečiva, soli, másla a jogurtu vypracujte hladké těsto. Zabalte do pečicího papíru a dejte na 1 hodinu do chladničky.
Mezitím si předehřejte troubu na 180 °C. Omyjte zralé broskve, zbavte je pecek a nakrájejte na plátky. Pokud je ovoce otlačené, nevadí. Případně nepěkné části odřízněte. Plátky smíchejte s kukuřičným škrobem.
Těsto rozválejte na pečicím papíru do kruhu. Do středu položte plátky broskví a těsto přes ně přeložte. Posypejte zbylým cukrem Korunní krystal a pečte 35–40 minut.
Galetku poprašte moučkovým cukrem a podávejte. Doporučujeme podávat s vanilkovou zmrzlinou nebo šlehačkou.
Share or print this recipe