Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ušlehejte vejce, jemný krystalový cukr a hnědý třtinový cukr do pěny. Máslo a čokoládu nechte rozpustit ve vodní lázni (40 °C) a přidejte olej z lískových oříšků. Čokoládovou směs vmíchejte do směsi vajec s cukrem. Přimíchejte mouku, kakao a lískové ořechy. Směs rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem o velikosti asi 30 x 20 cm. Poté posypte sezamem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi 30 minut. Nechte vychladnout, potřete teplou meruňkovou marmeládou a nakrájejte na kousky.
Tip:
Čokoláda by se nikdy neměla rozpouštět ve vroucí vodě, mohla by se připálit, což by mělo negativní vliv na její chuť.
Share or print this recipe