Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Brusinkovou šťávu a šťávu z granátového jablka nalijte spolu s červeným vínem do velkého hrnce. Bio pomeranč rozpulte. Z jedné poloviny vymačkejte šťávu, druhou polovinu omyjte a nakrájejte na plátky. Granátové jablko také rozpulte a vymačkejte šťávu z jedné poloviny. Z druhé poloviny vyloupejte zrníčka. Vymačkanou šťávu z ovoce, plátky pomeranče a zrníčka granátového jablka přidejte do hrnce k tekutině. Vyškrábněte semínka z vanilkového lusku a spolu s kořením je rovněž přidejte do směsi.
Směs zahřívejte na středním ohni zhruba 15 minut. Pozor: tekutina by se neměla vařit!
Hrnec sejměte z ohně a nechte táhnout minimálně dvě hodiny. Bowle nalijte do sklenic a servírujte ozdobenou snítky rozmarýnu.
Alternativa: Bowle nechte vychladnout a podávejte bohatě doplněnou kostkami ledu a snítky rozmarýnu jako lehký koktejl.
Share or print this recipe