Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Bylinky umyjeme, otřeseme a zbavíme silných stonků. Cukr na přípravu sirupu rozpustíme v horké vodě. Přivedeme do varu a vaříme, dokud není roztok čirý. Potom nalejeme na bylinky. Navrch uložíme plátky pomeranče a na 48 hodin odložíme do chladu.
Sirup přecedíme přes jemné sítko, nalejeme do vysterilizovaných sklenic, dobře uzavřeme a uskladníme na chladném místě. Pro delší trvanlivosti vaříme sirup 3 minuty před plněním do sklenic.
1 díl sirupu + 6 dílů vody
Po otevření uchovávejte v chladničce a rychle spotřebujte
Share or print this recipe