Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pro směs koření (alternativně lze chai latte připravit z domácího sirupu)
Pro chai latte:
Směs koření – nahrubo rozdrťte skořici a opečte ji s kořením na pánvi (bez tuku), dokud se neuvolní aroma. Sundejte ze sporáku a nechte jej vychladnout. Hrubě rozdrťte v hmoždíři a dejte do sklenice a dobře uzavřete.
Případně může být Chai Latte také vyroben z (domácího) sirupu.
U chai latte vařte vodu se směsí koření chai latte (v čajovém sítku) v hrnci a vařte asi 10 minut. Přidejte sáčky s čajem a nechte louhovat podle pokynů. Míchejte 500 ml mléka a s cukrem kandys a zahřívejte. Přes sítko nalijte čaj do šálků (nebo vyjměte čajové sítko čaje).
Napěňte 150 ml mléka, rozdělte do sklenic a posypte mletou skořicí.
Share or print this recipe