Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Uzavírací forma (Ø 26–28 cm)
Vyšlehejte 3 vejce s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny. Přidejte mouku, prášek do pečiva a olej a dobře promíchejte. Formu vymažte trochou oleje nebo másla a nalijte do ní těsto. Tvaroh smícháme s vejcem a pudingovým práškem a po lžících vkládejte na těsto ve formě. Použijte dřevěnou špejli nebo rukojeť dřevěné vařečky a ve směsi míchejte ve tvaru „osmičky“, dokud nebude tvaroh dobře rozložen. Oloupejte hrušky, rozkrojte na polovinu a nakrájejte na rovné plátky. Nakrájejte rebarboru na 2–3 cm dlouhé kousky. Oboje položte na směs ve formě a pečte v předehřáté troubě na 180 °C asi 60 minut.
Share or print this recipe