Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ingredience (na cca 20 sušenek)
Poleva:
Na dozdobení:
Předehřejte troubu na 175 stupňů horký vzduch. Studené máslo nakrájejte na kousky. Šlehejte máslo s cukrem, vodou, citronovou šťávou, moukou, solí a citronovou kůrou. Mouku nasypte na pracovní plochu. Vytvarujte těsto do koule (je-li měkké, nechte ho krátce odpočinout v chladničce.) Těsto vyválejte na moukou posypané pracovní desce, dokud nebude silné ¾ cm. Pomocí vykrajovátka na sušenky vykrajujte z těsta kulaté nebo hranaté sušenky nebo je nakrájejte na hranaté tvary. Pečte sušenky v předehřáté troubě na horký vzduch 175 ° C po dobu šesti až osmi minut. (Sušenky by neměly zhnědnout). Poté nechte vychladnout.
Na polevu: moučkový cukr, citronovou šťávu a mléko vymíchejte do hladka. Polejte nimi sušenky a ozdobte čerstvou citronovou kůrou a trochou rozmarýnu.
Share or print this recipe