Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na cca 50 biscotti
Předehřejte troubu na 180 °C (horkovzduch). Celozrnnou špaldovou mouku promíchejte s cukrem, práškem do pečiva, solí, vejci, žloutkem a dření z vanilkového lusku a vypracujte těsto. Citrony omyjte horkou vodou, nastrouhejte z nich kůru a vymačkejte šťávu. Citronovou kůru a šťávu zapracujte do těsta. Mandle nasekejte nahrubo nebo nakrájejte na hranolky a rovněž zapracujte do těsta.
Těsto přemístěte na pomoučenou pracovní plochu a nahrubo vyválejte. Těsto rozdělte na dvě poloviny a vytvarujte dva pravidelné, podlouhlé válečky. Válečky těsta pečte na plechu vyloženém pečicím papírem cca 20 minut na 180 stupňů (horkovzduch). Válečky vyjměte z trouby, nakrájejte na plátky cca 0,5 cm silné a vraťte do trouby na 10–12 minut.
Tip: Biscotti vydrží několik týdnů v uzavřené dóze a skvěle se hodí ke kávě.
Share or print this recipe