Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Mouku, moučkový cukr, kakao a nastrouhané vlašské ořechy dáte do misky, přidáte na kostky nakrájené studené máslo, dále přidejte vejce, sůl a (a skořici). Všechny ingredience rychle promíchejte a vypracujte hladké těsto. Zabalte do potravinářské fólie a vložte asi na 30 minut do chladničky.
Předehřejte troubu na 180 stupňů – horní a spodní pečení. Vyložte plech papírem na pečení. Pracovní plochu lehce poprašte moukou.
Připravte si broušenou skleničku z olovnatého křišťálu nebo sklenici se vzorek na dně. Těsto vyválejte 0,5 cm a pevně vtlačte skleněné dno do těsta. Opatrně oddělejte sklenici, popř. pomocí nože je opatrně odstraníte. Pomocí kulatého vykrajovátka vykrojíte kruhy. Sušenky pečte asi 13 minut.
Share or print this recipe