Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ingredience na čokoládové a ořechové křehké těsto:
Pro vanilkové křehké pečivo:
Mouku, moučkový cukr, (kakao a strouhané vlašské ořechy) dáme do misky. Studené máslo nakrájejte na malé kousky a přidejte k mouce a dále přidejte vejce, sůl a (skořici). Všechny ingredience rychle promíchejte a vytvořte hladké těsto. Zabalte do potravinářské fólie a vložte asi na 30 minut do chladničky.
Předehřejte troubu na 180 stupňů horní a spodní pečení. Vyložte plech papírem. Pracovní plochu lehce poprašte moukou, vyválejte těsto o tloušťce 0,5 cm.
Na těsto rozložte čistou (bez aviváže) háčkovanou přikrývku. Opatrně vtlačte těsto pomocí válečku. Poté háčkovanou přikrývku pomalu odlupujte od těsta a vykrajujte sušenky.
Share or print this recipe