Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Čokoládu dáme do misky a rozpustíme ve vodní lázni (40 °C). Cukr krupici dobře promícháme s kakaovým práškem a postupně přidáváme studenou vodu. Smetanu převaříme a pomocí metličky na sníh k ní rychle přimícháme směs cukru a kakaa. Hrnec odstavíme ze sporáku.. Přidáme čokoládu, necháme vychladnout a během chladnutí občas promícháme. Přidáme rum a rozmixujeme. Nalejeme do sklenic, dobře uzavřeme a uskladníme na chladném a tmavém místě, ale ne v chladničce.
Likér má trvanlivost asi 1 měsíc. Před otevřením pořádně protřepte.
Share or print this recipe