Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Přísady na 1 l
Rozpusťte mléčnou čokoládu v misce ve vodní lázni (40 ° C). Smíchejte cukr krupici s kakaovým práškem a postupně přidávejte a vmíchejte studenou vodu. Šlehačku přivedeme k varu a pomocí šlehače vmícháme kakaový cukr. Hrnec dejte bokem ze sporáku. Přidejte mléčnou čokoládu a za občasného míchání nechte směs vychladnout. Vmícháte rum a řádně promícháte. Naplňte sklenici lahvičku, pevně uzavřete a uložte na chladném a tmavém místě, ale ne v chladničce. Likér lze uchovávat přibližně 1 měsíc. Před otevřením důkladně protřepejte.
Share or print this recipe