Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na 25 sušenek
Na těsto – kaštanovou mouku smíchejte s máslem, poté přidejte všechny ostatní suroviny a vypracujte těsto. Dejte do chladničky na 1 hodinu.
Z těsta vytvarujte váleček o tloušťce asi 1 cm a poté nakrájejte na 1 cm silné plátky, z nichž v rukou vyválejte kuličky. Klademe na plech vyložený pečicím papírem.
Vařečku namočte do mouky a uprostřed každé kuličky udělejte důlek. Pečte v předehřáté troubě na 180 °C (horní/spodní ohřev) cca. 14 minut.
Rybízovou marmeládu dejte do prohlubně a nechte zaschnout.
Share or print this recipe