Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Těsto:
Náplň:
Krém:
Na dozdobení:
Těsto – šlehejte vejce s cukrem, dokud nevznikne lehký krém. Máslo rozpusťte, nechte vychladnout a pomalu ho přidávejte do vajíčkové směsi. Opatrně přidejte mouku, malinový prášek a prášek do pečiva. Troubu předehřejte na 175 ° C. Těsto rozdělíte na třetiny a každou vylejte na formy na pečení vyložené papírem na pečení. Pečte ve vyhřáté troubě při teplotě 175 ° C cca 25 až 30 minut. Nechte vychladnout.
Rozkrojte upečené korpusy, natřete džemem, posypte lžící sušených květů a spojte všechny části. Nechte vychladnout.
Na přípravu krému – ve vodní lázni vyšlehejte bílky s cukrem do pěny {pasterizujte = zahřejte na 65 ° C}. Opatrně přimíchejte máslo a dužinu z vanilkového lusku. Nechte vychladnout.
Dort potřete krémem a ozdobte sušenými květy.
Share or print this recipe