Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Porce: 2
Čas přípravy: 5 minut
Citrony opláchněte v horké vodě, otřete do sucha, rozpůlte a vymačkejte z nich citronovou šťávu.
Bazalku omyjte, osušte a otrhněte lístky ze stonku. Několik listů si odložte k ozdobení.
Vložte bazalkový sirup a lístky bazalky do šejkru a rozdrťte je koktejlovým mlýnkem.
Do šejkru přidejte citronovou šťávu, gin a 4-5 kostek ledu a poté důkladně protřepejte.
Nalijte přes sítko do dvou sklenic připravených s kostkami ledu.
Ozdobte lístky bazalky.
Tip: Místo domácího bazalkovo-citronového sirupu můžete použít i sirup z obchodu.
Share or print this recipe