Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na křehké těsto:
Na náplň:
Dále potřebujeme:
Všechny suroviny na křehké těsto prohněťte a odložte na 1 hodinu do chladu. Na pomoučené pracovní ploše vyválejte těsto na tloušťku cca 2 mm a natlačte ho do máslem slabě vymazaných formiček. Dna propíchejte vidličkou. Zbylé křehké těsto ještě jednou prohněťte a opět vyválejte na plát tenký 2 mm. Z toho pak vykrojte 6 hvězdiček.
Na náplň pokrájejte sušené ovoce na kostičky, promíchejte s marmeládou a touto směsí pokryjte těsto ve formičkách. Hvězdičky z křehkého těsta umístěte doprostřed a posypte hnědým cukrem.
Pečte cca 15–20 minut na 180 °C.
Share or print this recipe