Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Jablka oloupeme a zbavíme jadřinců. Broskve zbavíme v horké vodě chlupaté slupky a vypeckujeme. Všechno ovoce rozmixujeme nebo rozemeleme a vložíme do většího hrnce. Cuketky nakrájíme na malé kousky, přidáme do ovocného mixu a vmícháme Korunní cukr želírovací 2:1.
Směs za stálého míchání přivedeme k varu a důkladně povaříme (aspoň 3 min). Odebereme případnou pěnu a ihned plníme až po okraj do připravených šroubovacích sklenic.
Sklenice pečlivě uzavřeme, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 min necháme stát na víčku.
Share or print this recipe