Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Jahody omyjeme, necháme okapat a zbavíme stopek. Banány oloupeme a spolu s jahodami rozmixujeme najemno. Ovocnou kaši vlijeme do hrnce, přidáme citronovou šťávu a Korunní cukr želírovací 2:1. Dobře promícháme a přivedeme za stálého míchání k varu.
Minimálně 5 minut za stálého míchání povaříme a pak sejmeme z plotny. Případná pěna není na škodu, ale pokud nám vadí z estetických důvodů, sebereme ji.
Hotový džem ihned plníme do připravených sklenic, a to až po okraj. Pečlivě uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme přibližně 5 minut stát na víčku.
Share or print this recipe