Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Jahody umyjte a očistěte. Umyté jahody nakrájejte na malé kousky, dejte do hrnce, přidejte šťávu z bio citronu a přisypte želírovací cukr a přikryjte a nechte stát 3 hodiny v lednici.
Jahodovou směs rozmixujte ručním mixérem. Pyré zahřejte a vařte 4 minuty za stálého míchání. Přidejte gin a opět zamíchejte.
Proveďte želírovací zkoušku, pokud má směs správnou konzistenci, ihned ji nalijte do připravených sterilizovaných sklenic.
Pokud se vám vadí jemná semínka jahod, před dalším zpracováním propasírujte jahodové želé přes husté sítko.
Share or print this recipe