Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Jahody umyjte, nechtě dobře okapat a odstraňte stonky. Z půlky udělejte pyré, nakrájejte zbylé jahody na kousky, přidejte a promíchejte s želírovacím cukrem. Vanilkový lusky rozkrojte a seškrábněte dužninu a přidejte polovinu lusku. Nechte odležet na chladném místě po dobu 1-2 hodin.
Přiveďte ovocnou hmotu k varu, míchejte a vařte 4 minuty, dokud nezačne bublat. Proveďte želírovací test.
Sundejte hrnec ze sporáku a vyjměte vanilkový lusk. Vmíchejte čokoládu nakrájenou na malé kousky, rychle nalijte do připravených sklenic a pevně zavřete.
Share or print this recipe