Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Množství: 1 litr sirupu
Čas přípravy: 50 minut
Jahody omyjte, zbavte stopky a rozpůlte.
Vložte spolu s vodou do hrnce, přivedte k varu a vařte 10 minut. Nechte úplně ochladnout.
Vychladlou směs smíchejte s cukrem a nechte přes noc na chladném místě odpočívat.
Směs přeceďte přes jemné sítko do mísy.
Lístky máty nasekejte nahrubo, vložte do jednorázového sáčku na koření a dejte do hrnce. Sirup přiveďte k varu a poté 3 minuty povařte.
Sáček s kořením vyjměte a sirup nalijte ihned do připravených lahví.
Share or print this recipe