Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
pro přibližně 65 kusů:
Náplň:
Na zdobení:
Promíchejte všechny ingredience pomocí kuchyňského robotu. Případně smíchejte mouku s mandlemi, položte na pracovní plochu a uprostřed udělejte jamku. Do prohlubně dejte cukr a žloutek. Máslo nakrájejte na malé kostky a rozložte kolem prohlubně a vytvořte hladké těsto. Vytvarujte těsto do tvaru koule a nechte 2 hodiny odpočívat v chladničce v potravinářské fólii.
Předehřejte troubu na 170 ° C - pečení nahoře / dole. Těsto rozpůlíte a znovu prohnětete. Jednu polovinu vyválejte a vykrojíte srdíčka. Položte na plech vyložený papírem na pečení a pečte asi 10 minut. Vyjměte z trouby a nechte vychladnout. Druhou polovinu těsta vykrojíte srdíčka a také malá srdíčka uprostřed a upečete. Necháte vychladnout.
Srdce bez díry potřete karamelem a přilepte srdíčkem s dírou. Vložte na papír na pečení.
Čokoládu s kokosovým tukem pomalu rozpusťte, dejte do sáčku, odřízněte hrot a sušenky ozdobte jemnými čokoládovými linkami nebo je ozdobíte pomocí vidličky. Skladujte v dobře uzavřené dóze na sušenky.
Srdíčka lze také slepit arašídovým máslem nebo džemem.
Poznámka: Místo strouhaných mandlí v křehkém těstě můžete použít také 30 g mouky.
Share or print this recipe