Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na 20 kusů
Těsto
Náplň canache
Sušenky – smíchejte všechny ingredience dohromady a vypracujte hladké těsto. Zabalte do potravinářské fólie a nechte 2 hodiny v chladu.
Na moukou posypané pracovní ploše vyválejte těsto o tloušťce 2 mm, vykrojte sušenky kulatým zoubkovaným vykrajovátkem (průměr 4 cm) a položte je na plech vyložený papírem na pečení. Pečte v předehřáté troubě na 180 ° C (horní / dolní pečení) na prostředním roštu asi 15 minut do zlatova. Nechte vychladnout.
Na náplň jemně nasekejte hořkou čokoládu, přiveďte kávový prášek, smetanu a vodu k varu a nalijte na kousky hořké čokolády. Nechte krátce stát, poté jemně promíchejte tyčovým mixérem. Krátce ochlaďte, dokud nedosáhnete krémové konzistence, poté vložte do plnicího sáčku s hvězdicovou tryskou a naplňte ním sušenky. Vrchní sušenku ozdobte malou růží a přikryjte polovinou ořechu.
Share or print this recipe