Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Sušenky společně s ostatními přísadami dáme do misky a použitím míchacího háku dobře vymícháme. Potom na půl hodiny odložíme do chladu.
Máslo s práškovým cukrem, rumem a mlékem vymícháme do pěny. Přidáme strouhaný kokos a dobře promícháme.
Těsto rozdělíme na 4 části. Na vále posypaným moučkovým cukrem každou část vyválíme do tvaru obdélníka o síle 4 mm. Náplň také rozdělíme na 4 části, opatrně navrstvíme na těsto a podélně srolujeme.
Každou roládu uložíme na potravinářskou fólii, potřeme čokoládovou polevou a vydatně obalíme v kokosu. Zavineme do fólie a odložíme do chladničky.
Roládu servírujeme nakrájenou na plátky.
Share or print this recipe