Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Troubu předehřejeme na 150 °C. Plech s vyšším okrajem vyložíme papírem na pečení.
Všechny přísady rychle smícháme, přikryjeme potravinářskou fólií a na hodinu odložíme do chladničky. Těsto opět krátko promícháme a na pomoučněném vále vyválíme na tloušťku 2mm. Uložíme na plech a necháme chvíli odpočinout. Propícháme vidličkou a v předehřáté troubě pečeme přibližně 10 minut.
Smetanu s medem, máslem a cukrem převaříme. Přidáme mandlové lupínky. Hmotu opět převaříme, nalejeme na upečené těsto a povrch vyhladíme. V předehřáté troubě pečeme přibližně 35 minut, dokud hmota nezhnědne. Necháme vychladnout a nakrájíme na trojúhelníky.
Share or print this recipe