Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Cesto:
Poleva:
Na dozdobenie:
Studené máslo nakrájejte na kostky a rychle promíchejte se zbývajícími ingrediencemi. Těsto dejte na hodinu do chladničky. Vyválejte na pomoučeném vále a vykrajujte na požadované tvary (obzvlášť pěkné jsou kruhy).
Sušenky položíme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 180 ° C 10 až 12 minut. Necháte vychladnout.
Polevu připravíte smícháním cukru s citrónovou šťávou, dokud nebude mít krémovou konzistenci. Polejte sušenky a ozdobte sušenými jedlými květy.
Tip:
Sušenky můžete také použít jako pěkné štítky na dárečky anebo kytici anebo ubrousky.
Share or print this recipe