Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Přísady na těsto:
Na zdobení:
Oddělte žloutek a bílek. Umíchejte máslo a 2/3 hnědého třtinového cukru. Postupně velmi pomalu přidávejte žloutky. Vmíchejte rum, jogurt, šťávu a kůru z pomeranče a citronu a kokos.
Bílky ušlehejte se zbylým hnědým třtinovým cukrem, až vznike krémový sníh a opatrně vmíchejte do máslové směsi.
Mouku prosejte s práškem do pečiva a vmíchejte do těsta. Nalijte do dortové formy, uhlaďte a pečte v předehřáté troubě na 150 °C asi 40 minut.
Vychladlý koláč potřete marmeládou, obložte plátky pomeranče a ozdobte kokosovými lupínky.
Share or print this recipe