Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na koláč (průměr 31 cm):
Na náplň:
Na zdobení:
Doba přípravy je zhruba 1 hodina práce a minimálně 3 hodiny „odpočinku“ před konzumací.
V kuchyňském robotu rozmixujte mandlovou mouku, kokosové plátky a sůl, až vytvoříte hmotu podobnou konzistenci hrubé mouky. Postupně přidávejte cukr, kokosový olej a studenou vodu a nechte robota běžet, dokud nevznikne těsto.
Těsto co nejvíce rovnoměrně vtlačte do koláčové formy, poté nechte odpočinout v chladničce. Mezitím si připravte náplň:
Kokosové mléko, čokoládu a vanilku přiveďte na mírném, až středním ohni za stálého míchání k varu. Přisypte agar-agar a za stálého míchání vařte 2 minuty.
Směs nalijte do vychladlé koláčové formy. Vložte do chladničky a nechte alespoň 3 hodiny ztuhnout.
Bohatě posypte mučenkou, jedlými květy i kokosovými plátky a podávejte.
Share or print this recipe