Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Porce: cca. 6-8
Čas přípravy: 25 minut
Studené máslo nakrájte na kostičky a společně s ostatními surovinami - kromě čerstvých bylinek - zpracujte na těsto.
Vykynuté kvasnicové těsto rozválejte na pomoučené pracovní ploše na tloušťku přibližně 5 mm.
Na vyválené těsto rozložte lístky a snítky rozmarýnu, šalvěje, kopru a petrželky.
Těsto zakryjte pečicím papírem a znovu ho rozválejte válečkem, přičemž do těsta vtlačte čerstvé bylinky.
Plech vyložte pečicím papírem a troubu předehřejte na 180 °C, horní/spodní pečení.
Kulatým vykrajovátkem vykrajujte z těsta kolečka o průměru cca. 4 cm a dejte je do připravené formy.
Nalijte těsto do formy na pečení a pečte cca. 15 minut. Nechte úplně ochladnout.
Share or print this recipe