Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Mléko se solí a máslem přivedeme do varu a za stálého míchání přisypáváme krupici. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky a bílky. Do vychladnuté krupicové hmoty postupně přidáme žloutky a smetanu. Nakonec zlehka přimícháme tuhý sníh z bílků a cukr krupici.
Těsto na závin vytáhneme natenko, potřeme náplní a posypeme hrozinkami a mandlemi. Štrůdl srolujeme, vložíme do formy na pečení vytřené máslem a obložíme máslovými vločkami. V předehřáté troubě pečeme při teplotě 170 °C přibližně 35 minut, aby povrch zůstal světlý.
Mléko s BIO cukrem za stálého míchání přivedeme do varu a nalejeme na štrůdl. Pečeme dalších 15 minut. Nahrubo posypeme moučkovým cukrem.
Share or print this recipe