Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Roláda:
Levandulový krém:
Na dozdobení:
Na roládu – vyšlehejte vejce s cukrem do pěny. Přimíchejte mouku, prášek do pečiva a slunečnicový olej. Na plech vyložený pečícím papírem rozložíme lístky růží a rovnoměrně je zalejeme připravenou směsí. Pečte ve vyhřáté troubě na 175 ° C horkým vzduchem
25 až 30 minut. Po upečení vyklopte na utěrku posypanou cukrem krupicí a s pomocí látky ji srolujte na roládu. Chlaďte alespoň 4 hodiny.
Levandulový krém – vyšlehejte šlehačku do tuha a smíchejte s tvarohem. Přidejte levandulový sirup, přidejte několik kvítků levandule a cukr. Vychlazenou roládu opatrně vyrolujte, natřete krémem a opět srolujte. Ozdobte moučkovým cukrem v mlýnku a sušenými květy.
Share or print this recipe