Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Suroviny na přibližně 1,5 litru sirupu
Jablečnou šťávu, vodu, citronovou šťávu, kůru a cukr dejte do velkého hrnce a za stálého míchání vařte, dokud není roztok zcela průhledný.
Poté vmíchejte čerstvý bez a směs vařte přibližně 5 minut.
Nechte úplně ochladnout a pro intenzivnější chuť nechte sirup přes noc odpočinout.
Přeceďte přes kávový filtr nebo čistou gázovou utěrku a nalijte do vyvařených lahví.
Nejlepší je servírovat s chladnou, sycenou minerální vodou a několika plátky citronu.
Tip: Luční sirup je ideální pro skladování v spíži a lze jej bez problémů uchovávat po dobu nejméně 6 měsíců, pokud je správně utěsněn.
Share or print this recipe