Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Přibližně 40 kusů:
Předehřejte troubu na 30 ° C horký vzduch. 2 plechy na pečení vyložte papírem na pečení. Máslo, cukr a vanilkový cukr vymíchejte do pěny (asi 5 minut). Šlehejte vejce pokojové teplotě. Přimíchejte mouku a mák. Rychle vmíchejte šlehačku a nalijte těsto do zdobícího sáčku s hvězdicovou tryskou.
Nedejte příliš velké pusinky. Pokud směs jde směs jen velmi obtížně protlačit zdobícím sáčkem, krátce vložte sáček do teplé trouby vyhřáté na 30 stupňů. Tím máslo změkne a těsto se snadněji nastříká.
Troubu zahřejte na 170 ° C a sušenky pečte asi 10-12 minut. Nechte vychladnout.
Natřete je džem (ne příliš málo!) a makové pusinky slepte.
Připravte kakaovou polevu podle návodu. Polovinu pusinek namočte do polevy a nechte uschnout na papíře na pečení. V dobře uzavřené dóze vydrží přibližně 3-4 týdnů.
Share or print this recipe