Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na přibližně 40 kousků:
Předehřejte troubu na 30 °C s horkým vzduchem. Vyložte 2 plechy papírem na pečení. Máslo, cukr a vanilkový cukr vymíchejte do pěny (asi 5 minut). Vmíchejte vejce pokojové teploty. Vmíchejte mouku a mák. Rychle vmíchejte šlehačku a nalijte těsto do zdobicího sáčku ve tvaru hvězdy.
Na plechy nepokládejte příliš velké hromádky. Pokud směs prochází těžko, krátce vložte zdobicí sáček do 30 stupňů teplé trouby. To máslo změkne a těsto se snáze nastříká.
Troubu zahřejte na 170 °C a sušenky pečte asi 10 až 12 minut. Nechat vychladnout.
Na jednu sušenku natřete nožem džem, na ni položte druhou sušenku a lehce stlačte.
Připravte kakaovou polevu podle pokynů k šálku. Sušenky napůl namočíme a necháme uschnout na papíře na pečení. Při hermetickém uzavření uchováte asi 3 až 4 týdny.
Share or print this recipe