Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ovocný koktail scedíme a ovoce nakrájíme na menší kousky. Vajíčka rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Bílky se špetkou soli vyšleháme na tuhý sníh.
Polotučný margarín s Korunním BIO cukrem krystalem, dření z vanilkového lusku a citrónovou kůrou vymícháme do pěny. Postupně přidáme žloutky a smetanu.
Celozrnnou špaldovou mouku smícháme s práškem do pečiva a spolu s mákem, lískovými ořechy a sněhem přidáme k hmotě. Opatrně přimícháme kousky ovoce..
Cesto vylejeme do vymaštěné a moukou vysypané bábovkové formy a pečeme při teplotě 175 °C přibližně 50 minut.
Upečenou bábovku necháme 20 minut vychladnout v otevřené troubě a následně vyklopíme na kuchyňskou mřížku.
Na bábovku použijte silikonovou formu na pečení. Ušetříte tak mouku a tuk a tím také mnoho zbytečných kalorií.
Share or print this recipe