Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Umyjte rebarboru. Odstraňte dřevité konce a rebarboru nakrájejte na malé kousky o velikosti asi 0,5 cm. Omyjte maliny a nechte je dobře okapat.
Vložte kousky rebarbory spolu s malinami, vanilkovým cukrem s Bourbon vanilkou a želírovacím cukrem do hrnce a promíchejte. Přikryjte a nechte odstát nejméně 2 hodiny.
Omyjte v horké vodě bio citrony a osušte je. Nastrouhejte kůru a spolu s vymačkanou šťávou přidejte do hrnce k malinové směsi.
Přiveďte vše k varu a vařte 4 minuty. Cca po dvou minutách vaření rozmixujte ruční mixérem.
Proveďte želírovací zkoušku a horké nalijte do připravených sterilizovaných sklenic.
Share or print this recipe