Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
na základ Spekulatius
na marcipánovou náplň
na polevu:
Sušenky Spekulatius dejte do sáčku a rozdrťte je válečkem na jemno.
Nechte rozpustit máslo a smíchejte ho s rozdrcenými sušenkami. Vypracujte drobenku.
Drobenku Spekulatius napěchujte na dno pečicí formy o průměru cca 22-24 cm a dejte stranou.
Předehřejte troubu na 165 °C na horní a dolní ohřev.
Marcipán nastrouhejte na jemno, přidejte vejce a Korunní bio cukr a vyšlehejte do pěny. Směs nesmí obsahovat hrudky.
Přidejte tvaroh, zakysanou smetanu, čerstvý sýr a koření a míchejte na nejnižší stupeň.
Tvarohovou směs naneste rovnoměrně na připravený korpus a pečte v předehřáté troubě na nejnižší příčce cca 60 minut dozlatova. Otevřete dvířka trouby a nechte pomalu vychladnout.
Marmeládu s rumem dejte do malého hrnce a zahřejte na středním plameni.
Brusinkovou polevu naneste na vychladlý cheesecake. Dobrou chuť!
Share or print this recipe