Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Korpus:
Krém z mascarpone:
Postup pro přípravu korpusu:
Máslo s pudrovým cukrem, vanilkovým cukrem, citronovou kůrou a solí vyšleháme do pěny. Postupně přidáme vajíčka. Na závěr vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva.
Těsto nalijeme do 2 forem o průměru 15 cm a pečeme v horkovzdušné troubě cca 45 min. při 160 °C. Korpus necháme vychladnout a potom ho rozkrájíme na cca 1-2 cm široké pláty.
Postup pro přípravu krému:
Všechny přísady ušleháme v kuchyňském robotu. Krém natřeme na první korpus, obložíme ho ostružinami a znovu potřeme trochou krému. Položíme na něho druhý korpus a pokračujeme stejným způsobem. Poslední korpus potřeme trochou krému a ozdobíme ho květinami a ostružinami.
Share or print this recipe