Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na křehké těsto:
Na náplň:
Uhněteme všechny ingredience na křehké těsto a necháme 1 hodinu odpočinout v lednici. Z těsta odložíme 2 lžíce, zbylé těsto vložíme do formy a dáme opět do ledničky.
Na náplň zahřejeme maliny a malinový džem. Vmícháme citronovou šťávu. Do směsi přidáme vanilkovou dužinu a vanilkový cukr a krátce podusíme.
Těsto potřeme malinovou směsí. Lískové oříšky krátce opražíme a posypeme společně se zbylým těstem na náplň koláče. Pečeme v předehřáté troubě na 175 °C 60 minut. Po upečení necháme koláč cca. 2 hodiny odpočívat. Podávejme posypané moučkovým cukrem.
Share or print this recipe