Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ingredience na 1 bábovku o průměru 22 cm:
Jablka oloupejte, odstraňte jádřince a nakrájejte na plátky. Plátky jablek naložte do citronové šťávy a skořice a zakryjte. Žloutky oddělte od bílků a šlehejte s máslem, moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny. Vmíchejte prášek do pečiva a vlašské ořechy a prosejte do směsi mouku. Bílky ušlehejte na tuhý sníh a vmíchejte do hmoty. Nakonec vmíchejte marinovaná jablka. Hmotu přesuňte do máslem vymazané a moukou vysypané bábovkové formy a pečte v troubě předehřáté na 175 °C 60 minut. Nechte vychladnout a vyklopte z formy. Poprašte moučkovým cukrem.
Share or print this recipe