Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Těsto:
Náplň:
Poleva:
Na těsto dobře promíchejte všechny přísady, vytvarujte do tvaru koule, zabalte do potravinářské fólie a nechte alespoň 1 hodinu vychladnout. Na náplň promícháte vlašské ořechy, cukr na pečení a kůru z bio pomeranče. Předehřejte troubu na 180 ° - horní a spodní pečení.
Pracovní plochu poprášíme moukou, těsto nakrájíme na osminy, vytvarujeme kulaté kuličky a vyválíme na tenko a vykrojíme trojúhelníky. (Poznámka: můžeme použít kráječ pizzy)
Naplníte směsí ořechů a cukru, stočíte ze široké na špičatou stranu a dejte na plech vyložený papírem na pečení. Posypeme hnědým cukrem. Pečte asi 20 minut na prostředním roštu do zlatova.
Hotové rohlíčky necháme vychladnout a ozdobíme tekutou čokoládou a krokantem z lískových oříšků.
Share or print this recipe