Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Koláč:
Krém z čerstvého tvarohového sýru:
Zdobení: Grep, citrón a čerstvé květy
Na těsto v kuchyňském robotu rozšlehejte vejce s cukrem. Smíchejte mouku s práškem do pečiva a ořechy. Do směsi mouky přidejte vanilkovou dřeň, olej, zakysanou smetanu a čokoládovo-ořechový likér.
Vymažte kulatou formu máslem. Nalijte těsto do formy a pečte v předehřáté horkovzdušné troubě 175 °C po dobu jedné hodiny (proveďte zkoušku špejlí).
Na kríám - smíchejte všechny ingredience v kuchyňském robotu několik minut, dokud se nevytvoří jemná krémová hmota. Nalijte krém do sáčku.
Koláč rozkrojte podélně na polovinu. Na základnu dortu naneste krém v tečkách a poloviny položte na sebe. Poklepejte krémem také na dort a ozdobte čerstvým grepem a citronovými klíny a květinami.
Share or print this recipe