Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Dort
Krém
Oddělte bílky a žloutky, žloutky míchejte s cukrem do pěny (10 minut). Z bílků vyšlehejte tuhý sníh. Vařečkou opatrně přidejte mouku a prášek do pečiva. Nakonec přimíchejte bílky. Dejte do formy. Pečte na 180 stupňů s horkým vzduchem asi 20 až 25 minut. Před krájením nechte koláč úplně vychladnout.
Na krém dobře promíchejte všechny přísady kromě šlehačky. Šlehačku vyšleháme do ztuhnutí a vmíchejte do krému. Nejprve natřete krém na dortový základ, poté položte druhou část na vrch. Naneste krém na dort a nechte 30 minut schladit. Poté ozdobte ovocem a nechte vychladnout dalších 60 minut.
Share or print this recipe