Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
na cca. 6 placek
na náplň:
na těsto:
dále:
Připravte vanilkový pudink z pudinkového prášku, cukru a mléka podle pokynů na obalu. Proceďte ho přes síto, povrch přímo přikryjte potravinářskou fólií (aby se nevytvořila kůrka) a nechte ho vychladnout na pokojovou teplotu.
Ušlehejte šlehačkovu smetanu do tuhé pěny a ručně ji vmíchejte do vanilkového pudinku. Dočasně skladujte v lednici.
Vejce vyšlehejte se solí za 2-3 minuty do pěny, poté vmíchejte zbytek ingrediencí na nejnižší stupeň a míchejte, dokud nevznikne hladké těsto.
Vymažte velkou nepřilnavou pánev trochou oleje a do středu pánve nalijte malé množství těsta. Rychle otáčejte pánví ve všech směrech, aby se těsto rovnoměrně a tence rozprostřelo. Asi po 1 minutě placku otočte a opékejte z druhé strany další minutu.
Placku potřete vanilkovým pudinkem, posypte malinami, přeložte nebo srolujte, posypte práškovým cukrem a snežte ještě teplé.
Share or print this recipe