Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pomerančový a citronový salát
Perníkové suflé
U pomerančovo-citronového salátu odstraňte kůru z pomerančů a citronů a vyřízněte dužninu
(měsíčky). Rozpusťte cukr na pánvi a přidejte pomerančovou šťávu. Poté přidejte zbývající přísady a duste vše 2 minuty. Přidejte kousky pomeranče a citronu a duste je ještě jednu minutu. Odstraňte koření a odložte stranou.
Suflé - mléko, přiveďte s polovinou hnědého cukru a s kakaem k varu, nalijte čokoládu a nechte ji rozpustit. Oddělte žloutek a bílek a do čokoládové hmoty vmíchejte žloutky, perníkové koření a mouku. Bílky vyšlehejte se zbývající polovinou hnědého cukru a přidejte jej do směsi. Naplňte formičky až 1 cm pod okraj a pečte 20 minut v předehřáté troubě na 180 ° C a podávejte s pomerančovým a citronovým salátem.
Share or print this recipe