Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Kokosové mléko svařte s ovesným nápojem, vmíchejte ovesné vločky, chia semínka a cukr a vařte na mírném ohni asi 3 minuty do zhoustnutí.
Smíchejte dohromady jogurt, mléko a vanilku do hladka. Vmíchejte křupavé müsli, ale nenechte ho stát příliš dlouho, jinak se příliš rozmočí a už nebude křupavé.
Quinou dobře propláchneme studenou vodou. Mandlový nápoj dejte do hrnce s cukrem, borůvkovou šťávou a borůvkami, vmíchejte quinou a přiveďte k varu. Snižte plamen a vařte asi 20 minut pod pokličkou. Poté nechte asi 5 minut louhovat bez zahřívání.
Všechny tři varianty naplňte vedle sebe do široké mísy pomocí rozdělovače na těsto. Oloupejte kiwi a nakrájejte na malé kousky. Ozdobte ovocem a posypte nahrubo nasekanými pekanovými ořechy a kokosovými lupínky.
Share or print this recipe